MAME-TURK 0.203

Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
salegoz
Teğmen

Re: MAME-TURK 0.203

Mesaj gönderen salegoz »

süpersiniz
bu çalışma için teşekkürler
hyperspin paylaşımları beklemekteyiz sizden başkası bu işi yapamaz.

Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Visual917
Teğmen

Mesaj gönderen Visual917 »

Oto güncelleyici ekleyebilir misiniz? İsterseniz ben de yardımcı olurum bu konuda, server falan konusunda da..

sonbahar78
Teğmen

Mesaj gönderen sonbahar78 »

ebozyel yazdı:
08 Ara 2018, 18:51
0.203 daha stabil, bu versiyonu kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben indirdim ama oyunları açamadım.

Öncelikle kurduktan sonra, masaüstündeki ikona tıkladığımda, yani ilk mesajdaki ekran gibi, açılıyor gbi bir sayfa geliyor, sonra kayboluyor.
İkinci olarak, Emulasyon Türkiye klasörününün içine girip orada Mavi ikonlu olan Mame dosyasına tıklayınca açılan pencerede ise, yine hata veriyor ve açılmıyor. Hata mesajı da bu: "The selected machine is missing one more required rom or CHD images"

Bu arada bilgisayar win7 Prof. 32 bit.

Kullanıcı avatarı
ryuji
Değerli Üye

Mesaj gönderen ryuji »

Dostum benim işletim sistemim de aynı, ama ben de hata vermedi. Öncelikle bazı oyunlar admin tarafından yüklenmiş geliyor. Diyer oyun romlarını da senin indirmen gerekiyor. Zaten oyunun üstüne tıkladığında, sağ alt köşede romu indir var. Ayrıca kategori kısmında ilk başta oyunlarım kısmı aktif olan oyunları gösterir. Emu klasörüne gitmene gerek yok.

Resim

Resim

Resim

Resim

Edit:

Ayrıca rom klasörü olarak admin masa üstüne kısayol atmış, bu kısayol bios dosyalarını gösteriyor. Sen yeni indirdiğin romları rom klasörüne atacaksın dostum.

ebozyel adminim direk resim nasıl ekliyoruz. ben yüklediğimde link olarak yansıyor. tıkladığında youtube gibi direk resim açılmıyor mu. teşekkürler şimdiden.
halletim admin teşekkürler
En son ryuji tarafından 28 Oca 2020, 19:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
bozyel67
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen bozyel67 »

hizriresim.com adresini kullanabilirsiniz.

Resim, upload sonrası link+tag şeklinde hazır olarak paylaşılabilecek hale geliyor.
Engelleyiciyi kapattıktan sonra tıklama yaparak sitemize destek olalım.

dead man
Teğmen

Mesaj gönderen dead man »

merhaba
Eski versiyonunu kullanırken sağ alttaki romu indir sekmesine tıklayınca kendisi otomatik indiriyordu,yenide yapamadım.
çok kolay oluyordu öyle
sekmeye tıklıyorum ama işe yaramıyor yardımcı olabilecek var mı?

Kullanıcı avatarı
ryuji
Değerli Üye

Mesaj gönderen ryuji »

yeni versiyunda da sıkıntı yok romu indir diyince indiriyor dostum. ben denedim sıkıntı yok. programı yeniden güncelleyin. ya da kurun programda sıkıntı yok ben de stabil çalışıyor
Edit:
Resim

kokopella
Teğmen

Mesaj gönderen kokopella »

Merhabalar,

Sayenizde bu sıkıntılı günlerde arada sırada nostalji yapmamızı sağladığınız için emeğinize sağlık demek istiyorum. Birde sorum olacak nestopia da grafikleri daha güzel gösterecek şekilde yapabiliyorum fakat MAME TUR 0.203 te bu ayarları nasıl yapabilirim? Eski ev atarisi oyunları mameden daha kaliteli gözüküyor şu an nestopia kullanırken belki mame için yapabileceğim ayarlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

ayabas
Teğmen

Mesaj gönderen ayabas »

emulatorden oyna deyince initializing siyah ekran geliyor tekrar ana menüye dönüyor

Kullanıcı avatarı
bozyel67
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen bozyel67 »

Oyunun rom unu ve bios unu ayrıca indirmelisiniz.
Engelleyiciyi kapattıktan sonra tıklama yaparak sitemize destek olalım.