MAME-TURK 0.203
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Re: MAME-TURK 0.203
Rom dosyalarının C:\Program Files (x86)\Emulasyon Türkiye\MAME-TURK 0.203\roms
klasöründe olması gerekiyor.
klasöründe olması gerekiyor.
Engelleyiciyi kapattıktan sonra tıklama yaparak sitemize destek olalım.
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Üstat dediğin şekilde yapınca oldu ama oyunlar menüsünü seçince aşırı derece yavaşladı ve geç geldi oyunlar menüsü,
Hiç bir bilgi yoktur ki güç sayılmasın,
Emulatör çok güzel, düzgün bir şekilde çalışıyor fakat bir sorunum var. Ekran hzsi ile emulatörde çalıştırdığım bir oyunun FPS değeri uymadığı için, ekranda yırtılmalar oluyor ve mu emulatörde, monitör hz ile FPS'yi eşitleyemiyorum. Mame 0.157'de çok daha detaylı yapabiliyordum istediğimi ama bunda ne yazık ki yapamıyorum. Bunu yapmamın bir yolu var mı acaba?
- AhmetHatipG??zel
- Teğmen
Selamlar, öncelikle verilen emek muazzam. Bizi çocukluğumuza geri götürüyor adeta. Elinize sağlık.
Acaba;
1- programda sadece indirdiğim oyunları görebileceğim bir yer var mı?
2- listede yer alan oyunların dışında room ekleyip, başka oyunlar ekleyebilir miyiz?
3 - joystick tuş seçeneklerini değiştirmek mümkün müdür? Yoksa tuşların görevleri standart mı?
Acaba;
1- programda sadece indirdiğim oyunları görebileceğim bir yer var mı?
2- listede yer alan oyunların dışında room ekleyip, başka oyunlar ekleyebilir miyiz?
3 - joystick tuş seçeneklerini değiştirmek mümkün müdür? Yoksa tuşların görevleri standart mı?
1- Evet, Kategori menüsünden Oyunlarım seçeneği ile sadece rom u olan dosyaları listeleyebilirsiniz.
2- Listedeki oyunlar sabit, başka oyun eklemek için List.mdb veri tabanına oyunun adını ve romunu elle kendiniz eklemelisiniz.
3- Evet oyunu çalıştırdıktan sonra TAB tuşuna basıp ayar menüsüne ulaşabilirsiniz.
2- Listedeki oyunlar sabit, başka oyun eklemek için List.mdb veri tabanına oyunun adını ve romunu elle kendiniz eklemelisiniz.
3- Evet oyunu çalıştırdıktan sonra TAB tuşuna basıp ayar menüsüne ulaşabilirsiniz.
- AhmetHatipG??zel
- Teğmen
hocam oyunlarım deyince şöyle bir hata oluşuyor?
uygulamanızda işlenmemiş özel bir durum oluştu. devam'ı tıklarsanız, uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener. Çıkış'ı tıklarsanız, uygulama kapanır.
ben burada devam dedim, 28 oyun seçti ama room yüklediklerim mevcut değil. Ayrıca bu oyun da açılmıyor.
uygulamanızda işlenmemiş özel bir durum oluştu. devam'ı tıklarsanız, uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener. Çıkış'ı tıklarsanız, uygulama kapanır.
ben burada devam dedim, 28 oyun seçti ama room yüklediklerim mevcut değil. Ayrıca bu oyun da açılmıyor.
Romların versiyonu ile emulatörün versiyonu uyumsuz olabilir. Ayrıca ilk mesajdaki ayarlamaları yapmalısınız
"NOT: Windows 10 kullanıyorsanız, MAME-TURK 0.203.exe, mame.exe ve List.mdb dosyalarına sağ tıklayıp, Yönetici olarak çalıştır seçeneğini ve bütün uygulama paketleri için izinler ayarlarını aktif etmeniz gerekmektedir."
"NOT: Windows 10 kullanıyorsanız, MAME-TURK 0.203.exe, mame.exe ve List.mdb dosyalarına sağ tıklayıp, Yönetici olarak çalıştır seçeneğini ve bütün uygulama paketleri için izinler ayarlarını aktif etmeniz gerekmektedir."
- Garfield1977
- Teğmen
S.A. Merhabalar ;
Severek nostalji oyunları oynadığım MAME-TURK 0.203 versiyon Emülatöründe rom indir kısmının artık çalışmadığını siz değerli yöneticimize bildirmek istedim.
Ayrıca Bu değerli Emulatörü bizlere sağlayarak o eski günlere dönmemizi sağlayan emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Sağlıcakla...
Severek nostalji oyunları oynadığım MAME-TURK 0.203 versiyon Emülatöründe rom indir kısmının artık çalışmadığını siz değerli yöneticimize bildirmek istedim.
Ayrıca Bu değerli Emulatörü bizlere sağlayarak o eski günlere dönmemizi sağlayan emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Sağlıcakla...
İyi oyunlar.