MAME-TURK 0.203
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Re: MAME-TURK 0.203
İyi oyunlar.
Engelleyiciyi kapattıktan sonra tıklama yaparak sitemize destek olalım.
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
-
- Teğmen
editör kuruluma koyduğunuz 215oyunu kendimiz indiricez sanırım.. oyunlarım kısmına girdiğimizde hata veriyor uygulamnızda işlenmemiş özel durum oluştu diye. benim indirdiğim oyunlar gözükmüyor ara kısmına tekrar yazmam gerekiyor bir çözümü varmı! programınız ufak tefek hatalar dışında çok iyi bu arada..
Oyunları ayrıca indirmelisiniz.
Ayrıca ilk mesajdaki talimatları da uygulamalısınız.
Ayrıca ilk mesajdaki talimatları da uygulamalısınız.
Engelleyiciyi kapattıktan sonra tıklama yaparak sitemize destek olalım.
-
- Teğmen
merhaba arkadaşlar, mame x plus extended 0.148u4 programını indirdim, birsürü oyun var ama hepsi unavailable klasöründe, herhangi birine tıkladığım zaman birkaç dosya ismi sıralıyor ve bu dosyalar bulunamadı şeklide uyarı veriyor, bu oyunları nasıl available haline getirebilirim ? özellkle tecmo world cup 98'i. yardımlarınız için teşekküler.
gerekli romsları indirmeniz gerekmektedir. bu linkten oyunun ismini yazarak arattıktan sonra. mame x plus roms kalasörüne atınız daha sonra roms scan yaparsanız açılacaktır.
Öncelikle elinize sağlık, lütfen biri yandex yerine turbobite yükleyebilir mi? İnanın bölgeden mi alt yapıdan mı bilmiyorum ancak max 18 kb ile indiriyor Yandex den. Lütfen rica ediyorum turbobit
https://www.populertarim.com/ - Bilim
indirdim yükledim fakat romu indiri tıkladığım halde inmiyor. win10 64 bit işletim sistemi
-
- Teğmen
mrb ben yükledim ama roomu indir tıklıyorum ama herhangi birşey inmiyor. kurduktan sonra ekstra birşey yapmam gerekiyor mu? windows 7 kullanıyorum