MAME 0.157 3982 Oyunluk Büyük Set Otomatik Kurulum
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
-
- Teğmen
Re: MAME 0.157 3982 Oyunluk Büyük Set Otomatik Kurulum
Merhaba,
Ben Windows 10 64 Bit kullanıyorum, tüm dosyalar indi kurulumda sorunsuz tamamlandı.
Sonrasında hiç bir işlem yapmadan ve programı başlatmadan MAME.INI dosyasını INI klasörüne aldım, içeriğini ilk mesajda belirtilen şekilde değiştirdim.
Ardından Mame'yi açtım, program sorunsuz açılıyor, oyunları görüyorum fakat oyunu açmak için çift tıkladığımda açıyor gibi yapıp kapanıyor mame komple.
Uygulama uyumluluğunu Windows 7 olarak denedim olmadı, yönetici olarak çalıştır dedim yine olmadı.
Bilen birileri varsa yardım ederse çok sevinirim.
Ben Windows 10 64 Bit kullanıyorum, tüm dosyalar indi kurulumda sorunsuz tamamlandı.
Sonrasında hiç bir işlem yapmadan ve programı başlatmadan MAME.INI dosyasını INI klasörüne aldım, içeriğini ilk mesajda belirtilen şekilde değiştirdim.
Ardından Mame'yi açtım, program sorunsuz açılıyor, oyunları görüyorum fakat oyunu açmak için çift tıkladığımda açıyor gibi yapıp kapanıyor mame komple.
Uygulama uyumluluğunu Windows 7 olarak denedim olmadı, yönetici olarak çalıştır dedim yine olmadı.
Bilen birileri varsa yardım ederse çok sevinirim.
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Paylaşım için teşekkürler sevdiğim oyunların hepsi ve fazlası var xp ile sorunsuz çalışıyor
İyi oyunlar.
Engelleyiciyi kapattıktan sonra tıklama yaparak sitemize destek olalım.
- ??oriyagami
- Teğmen
Slm snow bros 1 acmıyor nedeni ne olabılır baska romdada denwdım olmadı
Selam,
Makine buton ayarlarında sorun yaşıyorum. pause, p1 p2 start ve jeton için joystick butonlarını belirliyorum programı kapatıp açtıktan sonra pause hariç buton ayarları eski haline dönüyor. Bir çok defa denedim sonuç aynı
Diğer butonlarda (yumruk, tekme vb.) sorun yok.
Bir çözümü varmıdır ? bu ayarlar bir dosyada tutuluyorsa manuel düzenleme işe yarar belki ?
Makine buton ayarlarında sorun yaşıyorum. pause, p1 p2 start ve jeton için joystick butonlarını belirliyorum programı kapatıp açtıktan sonra pause hariç buton ayarları eski haline dönüyor. Bir çok defa denedim sonuç aynı
Diğer butonlarda (yumruk, tekme vb.) sorun yok.
Bir çözümü varmıdır ? bu ayarlar bir dosyada tutuluyorsa manuel düzenleme işe yarar belki ?
Engelleyiciyi kapattıktan sonra tıklama yaparak sitemize destek olalım.
Sağ olun @bozyel67 hocam yanlış mantık yürütmüşüm söylediğiniz gibi yaptım sorun yok
Windows 10 pro ya yükledim oyunu e dizinine attım mame.ini dosyasını düzenleyip ini klasörüne attım ancak emulatör açılıyor yanlız oyunu başlattığımda komple emülatör kapanıyor yardımcı olabilir misiniz ?
son sürümü deneyin https://www.emulab.it/p_emulators.php
64bit https://www.emulab.it/emulators/plusxt/ ... 0Setup.exe
32bit https://www.emulab.it/emulators/plusxt/ ... 0Setup.exe
yüklediğiniz klasöre kurulum yaparsınız veya ayarlardan rom klasörünü gösterirsiniz
xp ve win10 üzerinde denedim sorunsuz çalışıyor.
Bu emuda konsol ayarı nasıl yapabilirim?